Ud i naturen

Der er lukket for registreringer

Ud i naturen

En sjov og lærerig dag i naturen med skattejagt, naturbingo og besøg i Glad Zoo. Vi spiser boller og drikker kakao i bålhytten og tager en lille vandretur til Glad Zoo, hvor man kan gå rundt på egen hånd, hilse på og klappe de mange forskellige dyr.Kalder alle forældre og bedsteforældre til en rigtig hyggetur for hele familien.

Arrangementet foregår ved Viggos Søer i Lintrup (Lyngbjergvej 2), hvor området er perfekt til skattejagt og naturbingo. Lær området at kende og find sjove ting og farver i naturen. Og løs opgaverne undervejs.Efter leg og læring går vi langs stien til bålhytten ved Lintrup Børnecenter (ca. 1 km). 

Her udleveres en lille goodiebag med indgangsbilletter, billetter til slushice/kaffe, pins m.m. - og vi fortsætter gåturen mod dyreparken (ca. 600 m).Her går man rundt på egen hånd - og man er velkommen til at medbringe en mad- eller kaffekurv og blive helt til parken lukker kl. 16. 

Der er parkering ved Viggos Søer, men man kan også parkere ved Glad Zoo, så man har sin bil der når man vil hjem med de trætte børn.PRIS: Børn 3- 11 år 65 kr. Voksne 12 - 100 år 100 kr.

Køb billet på https://caminofrosherred.nemtilmeld.dk/Del af Trekantområdets Festuge - se program på www.trekantfest.dk

Dato & tid
søndag august 27, 2023
10.30 16.00 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Viggos Søer Lyngbjergvej 2, 6660 Lintrup

--Viggos Søer Lyngbjergvej 2, 6660 Lintrup--
--Viggos Søer Lyngbjergvej 2, 6660 Lintrup--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Camino Frøs Herred

--Camino Frøs Herred--
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.